Over ons
en de future together

Wij zijn ‘tastemakers in food solutions’

Dynamische voedingsbranche
Wij geloven dat in een voedingsbranche die dynamisch is -met voortdurend veranderende trends en evoluerende klantbehoeften- uitgebreide kennis nodig is van voedingstrends, toeleveringslijnen, de juiste connecties, verpakkingen en kwaliteitsnormen. That’s where we come in!

Innovatieve food solutions
Wij beschikken over uitgebreide kennis van de voedselmarkt en blijven nauwlettend op de hoogte van de nieuwste voedingstrends. We evolueren voortdurend en verkennen altijd nieuwe mogelijkheden. We werken nauw samen met onze klanten om hen te helpen hun uitdagingen op te lossen.

Onze waarden

hand,holding,snacks,rice,crackers,,nuts,and,dried,fish,isolated

Gedreven

We zijn ambitieus en ondernemend. We zien overal kansen en verkennen moedig nieuwe wegen, met een goed doordachte en volhardende aanpak.

over ons kernwaarde innoverend

Innovatief

In deze veranderende, trendgevoelige markt lopen we voorop door voortdurend te leren, te evolueren en nieuwe producten te creëren om zo de concurrentie voor te blijven.

eating,healthy,breakfast,bowl.,yogurt,,granola,,seeds,,fresh,and,dry

Inspirerend

Onze transparantie en diepgaand inzicht in de markt maken ons waardevolle samenwerkingspartners voor klanten en partners. We voegen immense waarde toe door inzichten over producten, trends, toeleveringsketens en productie graag te delen.

two,farmers,in,soy,field,making,agreement,with,handshake,before

Open

We zijn benaderbare teamspelers en werken intern en extern samen met onze klanten en partners om problemen effectief op te lossen. Door samen te werken zijn we beter in staat om problemen op te lossen.

Onze MO Academy

Het is voor ons van grote waarde om de Menken Orlando medewerkers ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en dit te ondersteunen. Met dit in gedachte is er sinds januari 2023 een nieuw kennisplatform opgericht: de MO Academy. Vanuit de Academy wordt er een programma vol trainingen en activiteiten gericht op:

1. To share knowledge
2. To inspire
3. To educate

Deze drie elementen hebben als doel om groei en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, en tegelijkertijd teamwork en empowerment te bevorderen.